☼ LET OP: 4 t/m 8 Juni 2019 zijn zowel onze winkel, als onze online shop gesloten. Wij bestaan 15 jaar en gaan met z'n allen op fietsvakantie. Er worden dus geen bestellingen verstuurd! ☼

Peaty's sealant 1 Liter tubeless latex

Peaty's sealant 1 Liter tubeless latex Peaty's tubeless latex is ontwikkeld door wereldkampioen Steve Peat om onder de meest extreme omstandigheden te blijven presteren. Peaty's tubele...

€ 35,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Peaty's sealant 1 Liter tubeless latex

Peaty's tubeless latex is ontwikkeld door wereldkampioen Steve Peat om onder de meest extreme omstandigheden te blijven presteren. Peaty's tubeless sealant is biologisch afbreekbaar, ammoniak vrij en heeft een basis van latex.

een lichtgewicht formule met een goede afdichting. de biologisch afbreekbare nano bolletjes dichten een groter gat makkelijker af. corrosie remmers die toegevoegd zijn voorkomen het uitdrogen van de band of coroderen van de velg.

Disclaimer: De getoonde afbeelding kan afwijken van het artikel dat u bestelt. Alle op de website verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan zonder mededeling worden aangepast. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.