Sinds 23 maart zijn wij open voor PRIVATE SHOPPING op afspraak en geplande reparaties! 

PRIVATE SHOPPING en geplande reparaties!    DUS BEL VOOR EEN AFSPRAAK 071-7440045

Voor Uitgebreide informatie klik hier

Filter

close

NOT JUST A BIKE...

Meer dan 540.000 designs mogelijk!

Wat Prorace echt uniek maakt is de mogelijkheid om elke fiets volledig te customiseren  op de specifieke wensen van de klant.

We kunnen samen online op het  CHYPS systeem,  namelijk de keuze maken tussen vijf custom designs, vier topcoatings (mat, zijdeglans, hoogglans of glow-in-the-dark) en een kleurenpalet bestaande uit meer dan dertig unieke tinten om zowel het frame, de bestickering en de belijning naar eigen voorkeur mee in te vullen, samen goed voor niet minder dan 540.000 potentiële varianten per model.

Chameleon lakking op de Prorace Fusion Ultegra Di2 Disc. Prachtige full carbon racefiets met Ultegra Di2 Disc voor Euro 3712 met speciale lakking (vanaf €2.388 met 105 disc en gewone lakking en diverse keuzes mogelijk!)Een racefiets is zoveel meer dan een vervoers -of trainingsmiddel. Het is een deel van je identiteit, de ultieme koppeling tussen functionaliteit, sportiviteit en stijl.

Dus waarom zou je meegaan met de massa? Waarom niet afstappen van het zoveelste standaardontwerp? Het is tenslotte niet zomaar een fiets. Het is jouw fiets. Dus waarom niet jouw design?


Kom langs bij Bike-Zone Fietsspecialist voor uitgebreide informatie!| Meer

Geen producten

Disclaimer: De getoonde afbeelding kan afwijken van het artikel dat u bestelt. Alle op de website verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan zonder mededeling worden aangepast. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. 

UPDATE PRIVATE SHOPPING 23-05-2020

Wij zijn nog steeds alleen geopend op afspraak. Waarom? Het is gekkenhuis!  En anders is het niet meer te reguleren voor ons. Want.. de fiets is het nieuwe WC Papier.

Het kan voorkomen, als iedereen bezig is, dat u iets later aan de beurt bent dan de afgesproken tijd en even buiten moet wachten. (een verkoopgesprek kan altijd iets uitlopen) Maar daarna wordt er voor u ook alle tijd genomen.

Wij vragen uw begrip. Het gaat tegen ons gevoel, onze service en onze klantgerichtheid in, om iedereen binnen een uur de winkel uit te bonjouren....

#hebbegripvoordesituatiewaarinweallemaalverkeren #staysafe #anderhalvemeter #wemoetenhetermeedoen #wijwillendatiedereenzichveiligkanvoelen

 


02-05-2020  Beste Klant,
 

BEDANKT VOOR HET GEDULD EN WACHTEN???

Wij proberen alle ballen in de lucht te houden om iedereen veilig te kunnen helpen.

Omdat we graag de tijd nemen voor onze klanten en om de 1,5 meter in de winkel te waarborgen ontstaat er soms een kleine wachtrij.

Natuurlijk doen wij dit voor jouw en onze eigen veiligheid.

#keepsafe #stayhealthy

 

Beste Klant,

Het kan voorkomen dat wij de telefoon niet (snel) opnemen. Normaal hebben wij Chantal die veel telefoon opneemt, maar die mag wegens een verhoogd risico helaas niet werken van haar arts.

Natuurlijk proberen wij iedereen zo goed en zo snel mogelijk te helpen. Wij doen ons uiterste best.  Mocht u ons niet te pakken krijgen, stuur ons dan een email bericht.

Wij hopen op uw begrip!


Stay Safe
Het Bike-Zone Team