#CORONA UPDATE 01-08-2020:  
Op zaterdag werken wij het liefst op afspraak voor het kopen van een fiets. Bel daarom naar 071-7440045.
 
Mocht het druk zijn in de winkel dan kunnen wij u verzoeken buiten te wachten in onze nieuwe overkapping.
Zit de ketting voor de deur, stap er dan niet overheen maar wacht totdat wij u naar binnen roepen!

Wij verzoeken u ook voldoende afstand te houden t.o.v. onze medewerkers! Alleen op die manier kunnen wij u van dienst blijven zijn!
Strandfietsen Seizoen 2018 -2019

U vindt ons al jaren fanatiek op het strand. Dus van strandfietsen hebben wij OOK verstand! Geef in de winkel uw wensen aan en wij gaan voor u aan de slag.

Wij hebben o.a. strandfietsen opgebouwd van Cube, Niner, Zanatta, Scott, Ednine, Look, etc
 

29er Mountainbike ombouwen naar strandfiets

Je kan nagenoeg iedere 29er mountainbike ombouwen tot een geschikte strandfiets. Belangrijkste aanpassingen zijn natuurlijk de keuze voor strandbanden en een vaste voorvork. Voor strandbanden wordt vaak gekozen voor een Big Apple of Big One band. Dit zijn banden zonder profiel en met veel volume waardoor je makkelijker over het zand blijft rolt. Een verende vork op het strand is eigenlijk qua onderhoud en slijtage niet handig. Natuurlijk kan je hem vast zetten als er een lockout op zit, maar beter is het om een vaste vork te monteren.

 

Custom Build Beachbike

Wil je wat anders dan standaard? Wij helpen je graag met het samenstellen van je Beachbike. Je hebt bij ons de keuze uit diverse merken frames zoals: Niner, Ednine, Zannata, Cube, Scott, Look, Orbea etc. Wil je wat anders, laat het ons weten en wij gaan kijken of we het kunnen regelen. 

Aarzel niet om contact op te nemen of om even langs te komen als je nog vragen hebt over het strandfietsen! Wellicht komen we elkaar zoiezo tegen tijdens de strandwedstrijden! 
 

  bikezone     30-06-2018 16:25     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Disclaimer: De getoonde afbeelding kan afwijken van het artikel dat u bestelt. Alle op de website verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan zonder mededeling worden aangepast. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.