Sinds 23 maart zijn wij open voor PRIVATE SHOPPING op afspraak en geplande reparaties! 

PRIVATE SHOPPING en geplande reparaties!    DUS BEL VOOR EEN AFSPRAAK 071-7440045

Voor Uitgebreide informatie klik hier

Strandfietsen Seizoen 2018 -2019

U vindt ons al jaren fanatiek op het strand. Dus van strandfietsen hebben wij OOK verstand! Geef in de winkel uw wensen aan en wij gaan voor u aan de slag.

Wij hebben o.a. strandfietsen opgebouwd van Cube, Niner, Zanatta, Scott, Ednine, Look, etc
 

29er Mountainbike ombouwen naar strandfiets

Je kan nagenoeg iedere 29er mountainbike ombouwen tot een geschikte strandfiets. Belangrijkste aanpassingen zijn natuurlijk de keuze voor strandbanden en een vaste voorvork. Voor strandbanden wordt vaak gekozen voor een Big Apple of Big One band. Dit zijn banden zonder profiel en met veel volume waardoor je makkelijker over het zand blijft rolt. Een verende vork op het strand is eigenlijk qua onderhoud en slijtage niet handig. Natuurlijk kan je hem vast zetten als er een lockout op zit, maar beter is het om een vaste vork te monteren.

 

Custom Build Beachbike

Wil je wat anders dan standaard? Wij helpen je graag met het samenstellen van je Beachbike. Je hebt bij ons de keuze uit diverse merken frames zoals: Niner, Ednine, Zannata, Cube, Scott, Look, Orbea etc. Wil je wat anders, laat het ons weten en wij gaan kijken of we het kunnen regelen. 

Aarzel niet om contact op te nemen of om even langs te komen als je nog vragen hebt over het strandfietsen! Wellicht komen we elkaar zoiezo tegen tijdens de strandwedstrijden! 
 

  bikezone     30-06-2018 16:25     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Disclaimer: De getoonde afbeelding kan afwijken van het artikel dat u bestelt. Alle op de website verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan zonder mededeling worden aangepast. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. 

UPDATE PRIVATE SHOPPING 23-05-2020

Wij zijn nog steeds alleen geopend op afspraak. Waarom? Het is gekkenhuis!  En anders is het niet meer te reguleren voor ons. Want.. de fiets is het nieuwe WC Papier.

Het kan voorkomen, als iedereen bezig is, dat u iets later aan de beurt bent dan de afgesproken tijd en even buiten moet wachten. (een verkoopgesprek kan altijd iets uitlopen) Maar daarna wordt er voor u ook alle tijd genomen.

Wij vragen uw begrip. Het gaat tegen ons gevoel, onze service en onze klantgerichtheid in, om iedereen binnen een uur de winkel uit te bonjouren....

#hebbegripvoordesituatiewaarinweallemaalverkeren #staysafe #anderhalvemeter #wemoetenhetermeedoen #wijwillendatiedereenzichveiligkanvoelen

 


02-05-2020  Beste Klant,
 

BEDANKT VOOR HET GEDULD EN WACHTEN???

Wij proberen alle ballen in de lucht te houden om iedereen veilig te kunnen helpen.

Omdat we graag de tijd nemen voor onze klanten en om de 1,5 meter in de winkel te waarborgen ontstaat er soms een kleine wachtrij.

Natuurlijk doen wij dit voor jouw en onze eigen veiligheid.

#keepsafe #stayhealthy

 

Beste Klant,

Het kan voorkomen dat wij de telefoon niet (snel) opnemen. Normaal hebben wij Chantal die veel telefoon opneemt, maar die mag wegens een verhoogd risico helaas niet werken van haar arts.

Natuurlijk proberen wij iedereen zo goed en zo snel mogelijk te helpen. Wij doen ons uiterste best.  Mocht u ons niet te pakken krijgen, stuur ons dan een email bericht.

Wij hopen op uw begrip!


Stay Safe
Het Bike-Zone Team