Vergunning

Voor de aanleg van de nieuwe routes hebben we een kleine subsidie gekregen van de provincie Utrecht. De provincie stelt als voorwaarde dat we de helft van het geld zelf opbrengen. En er is na de aanleg geld nodig voor onderhoud en beheer. Af en toe moet er een machine ingezet worden. Er is gereedschap nodig. Er moeten palen vervangen worden. In de toekomst willen we technical trail features (kleine hindernissen) gaan aanleggen en we willen alle routepalen voorzien van GPS-coördinaten en volgnummers, zodat je altijd kunt vertellen waar je bent. Ook als je de weg niet weet en niet bekend bent.

Kosten

Voor al deze extra’s is geld nodig. Net zoals in andere Nationale Parken werken we met een vergunningsvignet.
Het vignet kost 7,50 euro en is een (kalender)jaar geldig op alle routes zoals vermeld op onze route pagina.


LET OP:

De vergunning wordt in een envelop (eigen risico) naar u verzonden. De vergunning kan niet samen met andere artikelen besteld worden helaas..

In 2014 zijn de routes van Zeist, Rhenen en Kwintelooijen met geld van Utrechts Landschap, Gemeente Rhenen, Recreatieschap Utrechtse Heuvelrug en het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug betaald. De verbetering en aanpassing van de MTB Route Amerongen is deels door Staatsbosbeheer betaald en deels door de stichting die de Heuvelrugcyclo organiseert.

 

 


| Meer

Prijsinformatie:
Prijs per stuk: € 7,50
Aantal: Bestellen

Disclaimer: De getoonde afbeelding kan afwijken van het artikel dat u bestelt. Alle op de website verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan zonder mededeling worden aangepast. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.