Sinds 23 maart zijn wij open voor PRIVATE SHOPPING op afspraak en geplande reparaties! 

PRIVATE SHOPPING en geplande reparaties!    DUS BEL VOOR EEN AFSPRAAK 071-7440045

Voor Uitgebreide informatie klik hier

MTB Vignet

De MTB Vignetten of ATB Vergunningen voor de Utrechtse Heuvelrug en Natuurmomenten kunt u ook dit jaar weer bij Bike-Zone Fietsenwinkel kopen.
Zowel offline als online.

MTB Vignet Utrechtse Heuvelrug

Het vignet geldt voor de Heuvelrug MTB-routes Hoge Vuursche, Lage Vuursche, Austerlitz, Zeist, Leersum, Hoge Ginkel, Amerongen, Kwintelooijen en Rhenen

Voor de aanleg van de nieuwe routes hebben we een kleine subsidie gekregen van de provincie Utrecht. De provincie stelt als voorwaarde dat we de helft van het geld zelf opbrengen. En er is na de aanleg geld nodig voor onderhoud en beheer. Af en toe moet er een machine ingezet worden. Er is gereedschap nodig. Er moeten palen vervangen worden. In de toekomst willen we technical trail features (kleine hindernissen) gaan aanleggen en we willen alle routepalen voorzien van GPS-coördinaten en volgnummers, zodat je altijd kunt vertellen waar je bent. Ook als je de weg niet weet en niet bekend bent.

Voor al deze extra’s is geld nodig. Net zoals in andere Nationale Parken werken we met een vergunningsvignet.

Het vignet kost 7,50 euro en is een (kalender)jaar geldig op alle routes zoals vermeld op onze route pagina.

https://www.bikezone.nl/Vergunning-mtb-Utrechtse-heuvelrug-2020


MTB Vignet Natuurmonumenten


VERGUNNINGEN VOOR MTB PARCOURS NU MET GRATIS SAVE-ME PROFIEL BIJ JE MTB VIGNET.
(https://www.natuurmonumenten.nl/routes/mountainbiken/save-me-veilig-mountainbiken )

POSBANK NATUURPARK VELUWZOOM 52 KM
LOONSE EN DRUNENSE DUINEN 26 + 16 KM
BERGHERBOS-MONTFERLAND 25 KM
VOOSTERBOS 20 KM

BEESTERZWAAG

Het vignet kost 12 euro en is een (kalender)jaar geldig op alle routes zoals vermeld

LET OP:

De vergunning wordt in een envelop (eigen risico) naar u verzonden. De vergunning kan niet samen met andere artikelen besteld worden helaas..

https://www.bikezone.nl/mtb-vignet-natuurmonumenten

  bikezone     22-11-2019 15:38     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Disclaimer: De getoonde afbeelding kan afwijken van het artikel dat u bestelt. Alle op de website verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan zonder mededeling worden aangepast. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. 

UPDATE PRIVATE SHOPPING 23-05-2020

Wij zijn nog steeds alleen geopend op afspraak. Waarom? Het is gekkenhuis!  En anders is het niet meer te reguleren voor ons. Want.. de fiets is het nieuwe WC Papier.

Het kan voorkomen, als iedereen bezig is, dat u iets later aan de beurt bent dan de afgesproken tijd en even buiten moet wachten. (een verkoopgesprek kan altijd iets uitlopen) Maar daarna wordt er voor u ook alle tijd genomen.

Wij vragen uw begrip. Het gaat tegen ons gevoel, onze service en onze klantgerichtheid in, om iedereen binnen een uur de winkel uit te bonjouren....

#hebbegripvoordesituatiewaarinweallemaalverkeren #staysafe #anderhalvemeter #wemoetenhetermeedoen #wijwillendatiedereenzichveiligkanvoelen

 


02-05-2020  Beste Klant,
 

BEDANKT VOOR HET GEDULD EN WACHTEN???

Wij proberen alle ballen in de lucht te houden om iedereen veilig te kunnen helpen.

Omdat we graag de tijd nemen voor onze klanten en om de 1,5 meter in de winkel te waarborgen ontstaat er soms een kleine wachtrij.

Natuurlijk doen wij dit voor jouw en onze eigen veiligheid.

#keepsafe #stayhealthy

 

Beste Klant,

Het kan voorkomen dat wij de telefoon niet (snel) opnemen. Normaal hebben wij Chantal die veel telefoon opneemt, maar die mag wegens een verhoogd risico helaas niet werken van haar arts.

Natuurlijk proberen wij iedereen zo goed en zo snel mogelijk te helpen. Wij doen ons uiterste best.  Mocht u ons niet te pakken krijgen, stuur ons dan een email bericht.

Wij hopen op uw begrip!


Stay Safe
Het Bike-Zone Team