#CORONA UPDATE 01-08-2020:  
Van zaterdag 26 september t/m 3 oktober werken wij op afspraak ivm diverse vakanties. Bel daarom naar 071-7440045 ons whatsapp nummer is deze week buitenbereik.  
Mocht het druk zijn in de winkel dan kunnen wij u verzoeken buiten te wachten in onze nieuwe overkapping.
Zit de ketting voor de deur, stap er dan niet overheen maar wacht totdat wij u naar binnen roepen! Wij verzoeken u ook voldoende afstand te houden t.o.v. onze medewerkers! Alleen op die manier kunnen wij u van dienst blijven zijn!
Look Pedalen Keo Classic inclusief schoenplatenset
Net als de rest van de Keo pedalen heeft dit pedaal unieke eigenschappen als een groot pedaaloppervlak en een laag gewicht.

Technische Eigenschappen:


Gewicht: 140 gram (per pedaal ex. plaatjes)
Contactoppervlakte: 259.95 mm2 (Look Delta Standaard = 213.44 mm2)
Afstand Centrum-Crank: 53mm (belangrijk voor de Q-factor)
Afstand As - Schoenzool: 17.5 mm (Look Delta Standaard = 21.6 mm)
Kleur: grijs
Veerspanning: instelbaar van 8 tot 12 N/m
As: Chromo staal, levenslang gegarandeerd op breuk
Lagering: 1 kogellager + 1 naaldlager 

Schoenplaatjes:

Bi-materiaal met kevlar voor eenvoudige instap en ter verkoming van kraken
Inclusief positie geheugen (nog bij alle schoenzolen)
3 verschillen varianten:
zwart (0" speling)
grijs (4.5"speling, standaard meegeleverd)
rood (9" speling)| Meer

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per paar:
€ 64,95
Aantal: Bestellen

Disclaimer: De getoonde afbeelding kan afwijken van het artikel dat u bestelt. Alle op de website verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan zonder mededeling worden aangepast. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. 

LET OP: VAN ZA 26 SEPTEMBER T/M ZA 3 OKTOBER ANDERE CORONA MAATREGELEN IVM VAKANTIE


Van zaterdag 26 september t/m zaterdag 3 oktober zijn wij met minder mensen in de winkel ivm vakanties. Dit betekent dat wij minder mensen tegelijk kunnen helpen.  Wij zijn die week nog steeds open, maar maak een afspraak! Waarom? Het is gekkenhuis!  En anders is het niet meer te reguleren voor ons. Want.. de fiets is nog steeds HOT.

Het kan voorkomen, als iedereen bezig is, dat u iets later aan de beurt bent dan de afgesproken tijd en even buiten moet wachten. (een verkoopgesprek kan altijd iets uitlopen) Maar daarna wordt er voor u ook alle tijd genomen.

Wij vragen uw begrip. Het gaat tegen ons gevoel, onze service en onze klantgerichtheid in, om iedereen binnen een uur de winkel uit te bonjouren....

Het kan dus ook voorkomen dat de telefoon NIET beantwoord wordt... Het is even niet anders. Sorry. Sinds Corona hebben wij alle ballen in de lucht gehouden om u te kunnen helpen. Nu vragen wij uw begrip als het even langer duurt dan normaal. 

#hebbegripvoordesituatiewaarinweallemaalverkeren #staysafe #anderhalvemeter #wemoetenhetermeedoen #wijwillendatiedereenzichveiligkanvoelen