Sinds 23 maart zijn wij open voor PRIVATE SHOPPING op afspraak en geplande reparaties! 

PRIVATE SHOPPING en geplande reparaties!    DUS BEL VOOR EEN AFSPRAAK 071-7440045

Voor Uitgebreide informatie klik hier

De eerste CUBE 2018 fietsen zijn al leverbaar bij Bike-Zone Fietsenwinkel

De eerste CUBE 2018 modellen vind je nu al bij Bike-Zone in de showroom.

Zoals Cube het ieder jaar weer doet, hebben ze zich voor 2018 wederom overtroffen met een nog mooiere en completere collectie fietsen en accessoires.


Wij voeren al ruim 15 jaar met grote tevredenheid dit mooie Duitse Fietsmerk.  Er zijn al diverse mountainbikes en e-mountainbikes direct leverbaar. Wij hadden als eerste in Nederland de nieuwste 2018 Reaction Hybrid HPA Race in de fietsenwinkel staan. 
De nieuwe Cube Stereo HPC zijn zelfs al op voorhand (zonder gezien te hebben) aan klanten verkocht. 

Momenteel zijn wij de webshop aan het vullen met de 2018 modellen van Cube. Wil je nu alvast informatie, kom dan langs en wij helpen u graag op weg.

Het Bike-Zone Team

15.8-2017

Cube Aim
Cube Aim Pro
Cube Aim Race
Cube Aim SL
Cube Analog
Cube Attention
Cube Attention SL
Cube Acid

Cube Reaction Hybrid HPA Race

Cube Stereo HPC SL
 

  Bike-Zone     24-08-2017 19:34     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Disclaimer: De getoonde afbeelding kan afwijken van het artikel dat u bestelt. Alle op de website verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan zonder mededeling worden aangepast. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. 

UPDATE PRIVATE SHOPPING 23-05-2020

Wij zijn nog steeds alleen geopend op afspraak. Waarom? Het is gekkenhuis!  En anders is het niet meer te reguleren voor ons. Want.. de fiets is het nieuwe WC Papier.

Het kan voorkomen, als iedereen bezig is, dat u iets later aan de beurt bent dan de afgesproken tijd en even buiten moet wachten. (een verkoopgesprek kan altijd iets uitlopen) Maar daarna wordt er voor u ook alle tijd genomen.

Wij vragen uw begrip. Het gaat tegen ons gevoel, onze service en onze klantgerichtheid in, om iedereen binnen een uur de winkel uit te bonjouren....

#hebbegripvoordesituatiewaarinweallemaalverkeren #staysafe #anderhalvemeter #wemoetenhetermeedoen #wijwillendatiedereenzichveiligkanvoelen

 


02-05-2020  Beste Klant,
 

BEDANKT VOOR HET GEDULD EN WACHTEN???

Wij proberen alle ballen in de lucht te houden om iedereen veilig te kunnen helpen.

Omdat we graag de tijd nemen voor onze klanten en om de 1,5 meter in de winkel te waarborgen ontstaat er soms een kleine wachtrij.

Natuurlijk doen wij dit voor jouw en onze eigen veiligheid.

#keepsafe #stayhealthy

 

Beste Klant,

Het kan voorkomen dat wij de telefoon niet (snel) opnemen. Normaal hebben wij Chantal die veel telefoon opneemt, maar die mag wegens een verhoogd risico helaas niet werken van haar arts.

Natuurlijk proberen wij iedereen zo goed en zo snel mogelijk te helpen. Wij doen ons uiterste best.  Mocht u ons niet te pakken krijgen, stuur ons dan een email bericht.

Wij hopen op uw begrip!


Stay Safe
Het Bike-Zone Team