#CORONA UPDATE 01-08-2020:  
LET OP: VANAF HEDEN VRAGEN WIJ U EEN AFSPRAAK TE MAKEN VOOR HET BEZOEKEN VAN DE WINKEL!.  
Mocht het druk zijn in de winkel dan kunnen wij u verzoeken buiten te wachten in onze nieuwe overkapping.
Zit de ketting voor de deur, stap er dan niet overheen maar wacht totdat wij u naar binnen roepen! Wij verzoeken u ook voldoende afstand te houden t.o.v. onze medewerkers! Alleen op die manier kunnen wij u van dienst blijven zijn!
cube attain 2021
CUBE ATTAIN 2021

Greyblue/Red

€ 749,00
Prijs per stuk

 


| Meer

Wie wil kennismaken met de wereld van snelle dunbanders met krom stuur is hier aan het juiste adres. Onze aantrekkelijk geprijsde Attain combineert een hoog comfortniveau met een toegankelijk en meegaand karakter en – niet onbelangrijk, want de Attain is en blijft natuurlijk wel een volbloed racefiets – met een sportief DNA. We hebben onze geavanceerde productietechnieken en onze befaamde Road Comfort geometrie gecombineerd met een slimme en doordachte onderdelenkeuze, zodat je, ondanks de schappelijke prijs van deze fiets, op het vlak van functionaliteit en duurzaamheid niets tekort komt. Zoals de soepel schakelende en veilig remmende Claris groep van Shimano – met 2x8 versnellingen – en snelle maar degelijke banden van Continental. Rijden maar! Wie gaat er mee?
 

Rahmen Aluminium 6061 T6 Superlite, Road Comfort Geometry
Rahmenmaterial Aluminium
Laufradgröße 28"
Farbe greyblue´n´red
Gabel CUBE CSL Race, Full Carbon, 1 1/8"-1 1/4" Tapered
Bremsen Shimano Claris BR-R2000
Bremshebel Shimano Claris ST-R2000
Steuersatz VP Z-t, Top Zero-Stack 1 1/8" (OD 44mm), Bottom Integrated 1 1/4"
Vorbau CUBE Performance Stem SL, 31.8mm
Lenker CUBE Compact Race Bar
Griffe CUBE Grip Control
Sattel Natural Fit Venec Lite
Sattelstütze CUBE Performance Post, 27.2mm
Sattelklemme CUBE Screwlock, 31.8mm
Kurbel Shimano Claris FC-R2000, 50x34T, BB-RS500, 165mm (47cm), 170mm (50/53/56cm), 175mm (58/60/62cm)
Schaltwerk Shimano Claris RD-R2000-GS, 8-Speed
Umwerfer Shimano Claris FD-R2000-BM, 31.8mm
Kassette Shimano CS-HG31, 11-34T
Kette KMC Z7
Reifen Conti Ultra Sport 3, 25-622
Laufradsatz CUBE RA 0.8 Aero, QR/QR
Pedale nicht im Lieferumfang enthalten
Gewicht Komplettrad ab 9,6 kg

Disclaimer: De getoonde afbeelding kan afwijken van het artikel dat u bestelt. Alle op de website verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan zonder mededeling worden aangepast. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. 

MONDKAPJES PLICHT VANUIT ONZE BRANCHEVERENIGING

LET OP:
VANAF HEDEN VRAGEN WIJ U EEN AFSPRAAK TE MAKEN VOOR HET BEZOEKEN VAN DE WINKEL!


Op dit moment zijn wij met minder mensen in de winkel. Dit betekent dus ook dat wij minder mensen tegelijk kunnen helpen.  Wij zijn nog steeds open, maar maak een afspraak! Waarom? Het is gekkenhuis!  En anders is het niet meer te reguleren voor ons. Want.. de fiets is nog steeds HOT.

Het kan voorkomen, als iedereen bezig is, dat u iets later aan de beurt bent dan de afgesproken tijd en even buiten moet wachten. (een verkoopgesprek kan altijd iets uitlopen) Maar daarna wordt er voor u ook alle tijd genomen.

Wij vragen uw begrip. Het gaat tegen ons gevoel, onze service en onze klantgerichtheid in, om iedereen binnen een uur de winkel uit te bonjouren....

Het kan dus ook voorkomen dat de telefoon NIET beantwoord wordt... Het is even niet anders. Sorry. Sinds Corona hebben wij alle ballen in de lucht gehouden om u te kunnen helpen. Nu vragen wij uw begrip als het even langer duurt dan normaal. 

#hebbegripvoordesituatiewaarinweallemaalverkeren #staysafe #anderhalvemeter #wemoetenhetermeedoen #wijwillendatiedereenzichveiligkanvoelen