#CORONA UPDATE 01-08-2020:  
Op zaterdag werken wij het liefst op afspraak voor het kopen van een fiets. Bel daarom naar 071-7440045.
 
Mocht het druk zijn in de winkel dan kunnen wij u verzoeken buiten te wachten in onze nieuwe overkapping.
Zit de ketting voor de deur, stap er dan niet overheen maar wacht totdat wij u naar binnen roepen!

Wij verzoeken u ook voldoende afstand te houden t.o.v. onze medewerkers! Alleen op die manier kunnen wij u van dienst blijven zijn!

Cube Bikes

Foto

Bij Bike-Zone vindt u de mooiste en grootste collectie Cube Mountainbikes, Racefietsen, Gravelbikes, E-bikes en Toerfietsen in Roelofarendsveen, Leiden, Amsterdam en omgeving. Onze collega’s zijn experts op fiets gebied en fietsen alle 5 nog fanatiek. Wij hebben een grote collectie cube fietsen in onze fietsenwinkel staan. Kom langs voor een proefrit!

CUBE staat voor duitse degelijkheid! Een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en de laatste jaren Marktleider op fietsgebied. Ook dit jaar beloof het een mooi Cube jaar te worden. Cube heeft niet stil gezeten op Mountainbike, Racefiets, Gravelbike maar ook niet op E-Bike gebied. Er zijn veel mooie nieuwe ontwikkelen die Cube ook heeft doorgevoerd. Kijk maar eens naar de nieuwe C68 modellen of naar de racefietsen met schijfremmen.| Meer

Disclaimer: De getoonde afbeelding kan afwijken van het artikel dat u bestelt. Alle op de website verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan zonder mededeling worden aangepast. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.