Soudal Bike Box

Superaanbieding!

€ 25,00
€ 12,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Soudal Bike Box

Wat zit er in een Soudal Bike Box?

  • Bike Wipes (Ter waarde van 6,95 euro): Soudal bike wipes zijn speciaal ontwikkeld voor het snel, makkelijk en professioneel verwijderen van vuilresten op de fiets en op de handen. De doekjes verwijderen onder andere smeer, zand, olie en vele andere soorten vuil. Efficiënter dan water en zeep.
  • Fietsreiniger (Ter waarde van 12,95 euro): Professioneel, krachtig wasmiddel voor het grondig reinigen van de fiets. Ideaal voor het snel verwijderen van modder en alle soorten vuil. Geschikt voor alle oppervlakken (zowel matte, gelakte en ongelakte oppervlakken) en de banden.
  • Smeermiddel voor alle omstandigheden (Ter waarde van 9,95 euro): Professioneel smeermiddel voor het smeren van bewegende onderdelen zoals kettingen, derailleurs, kabels, … Dit smeermiddel is speciaal ontwikkeld voor gebruik bij alle weersomstandigheden dankzij de extra toevoeging van PTFE. Dit biedt langdurige bescherming bij droog weer en werkt extra waterafstotend bij regenweer. De handige spuitbus waarin het smeermiddel zit, heeft een Viper-spuitkop waarmee u heel gericht kan spuiten of kan kiezen voor een brede nevel.
  • GRATIS Lotto Soudal-bidon (Ter waarde van 3,75 euro)

Disclaimer: De getoonde afbeelding kan afwijken van het artikel dat u bestelt. Alle op de website verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan zonder mededeling worden aangepast. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.