Orbea heeft verschillende type Elektrische fietsen


DAMES:
De Orbea Optima Comfort
is uitgerust met geveerde vork,spatborden, drager en vaste verlichting.
De accu is in het midden gesitueerd zodat de fiets perfect in balans is. De Optima Comfort 10 maakt als een van de weinige elektrische fietsen met een lage instap gebruik van de Bosch Performance CX 500 motor. Zo heb je ook met een lage instap een zeer krachtige ondersteuning.

De Orbea Optima Asphalt  is uitgerust met vaste vork,spatborden, drager en vaste verlichting.
De accu is in het midden gesitueerd zodat de fiets perfect in balans is. De Optima Asphalt 10 maakt net als zijn comfortabele zusje gebruik van de Bosch Performance CX 500 motor. Zo heb je ook met een lage instap een zeer krachtige ondersteuning. Door de vaste voorvork heb je een lichtere fiets.

HEREN:
De Orbea Keram Comfort is uitgerust met geveerde vork,spatborden, drager en vaste verlichting.
De accu is in het midden gesitueerd zodat de fiets perfect in balans is. De Keram Comfort 10 heet de Bosch Performance CX 500 motor. Zo heb je ook  een zeer krachtige ondersteuning op en sportieve maar comfortabele elektrische fiets..

De Orbea Keram Asphalt  is uitgerust met vaste vork,spatborden, drager en vaste verlichting.
De accu is in het midden gesitueerd zodat de fiets perfect in balans is. De Keram Asphalt 10 maakt net als zijn comfortabele broer gebruik van de Bosch Performance CX 500 motor. Zo heb je altijd een zeer krachtige ondersteuning. Door de vaste voorvork heb je een lichtere fiets en een iets sportievere houding.

 
Bezig met laden...


| Meer

Disclaimer: De getoonde afbeelding kan afwijken van het artikel dat u bestelt. Alle op de website verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan zonder mededeling worden aangepast. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.