#CORONA UPDATE 01-08-2020:  
Op zaterdag werken wij het liefst op afspraak voor het kopen van een fiets. Bel daarom naar 071-7440045.
 
Mocht het druk zijn in de winkel dan kunnen wij u verzoeken buiten te wachten in onze nieuwe overkapping.
Zit de ketting voor de deur, stap er dan niet overheen maar wacht totdat wij u naar binnen roepen!

Wij verzoeken u ook voldoende afstand te houden t.o.v. onze medewerkers! Alleen op die manier kunnen wij u van dienst blijven zijn!

NOT JUST A BIKE...

Meer dan 540.000 designs mogelijk!

Wat Prorace echt uniek maakt is de mogelijkheid om elke fiets volledig te customiseren  op de specifieke wensen van de klant.

We kunnen samen online op het  CHYPS systeem,  namelijk de keuze maken tussen vijf custom designs, vier topcoatings (mat, zijdeglans, hoogglans of glow-in-the-dark) en een kleurenpalet bestaande uit meer dan dertig unieke tinten om zowel het frame, de bestickering en de belijning naar eigen voorkeur mee in te vullen, samen goed voor niet minder dan 540.000 potentiële varianten per model.

Chameleon lakking op de Prorace Fusion Ultegra Di2 Disc. Prachtige full carbon racefiets met Ultegra Di2 Disc voor Euro 3712 met speciale lakking (vanaf €2.388 met 105 disc en gewone lakking en diverse keuzes mogelijk!)

 

Een racefiets is zoveel meer dan een vervoers -of trainingsmiddel. Het is een deel van je identiteit, de ultieme koppeling tussen functionaliteit, sportiviteit en stijl.

Dus waarom zou je meegaan met de massa? Waarom niet afstappen van het zoveelste standaardontwerp? Het is tenslotte niet zomaar een fiets. Het is jouw fiets. Dus waarom niet jouw design?


Kom langs bij Bike-Zone Fietsspecialist voor uitgebreide informatie!| Meer

Disclaimer: De getoonde afbeelding kan afwijken van het artikel dat u bestelt. Alle op de website verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan zonder mededeling worden aangepast. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.