Tacx Trainer Neo 2T Smart
Tacx Trainer Neo 2T Smart

op=op

€ 1.299,00
€ 1.099,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Tacx Trainer Neo 2T Smart
 

De NEO 2 Smart is uitgerust met een verbeterde en snellere chipset waarmee de NEO-motor soepeler en sneller kan worden bediend. Dit leidt tot een stillere binnenfietservaring en maakt de weg vrij voor nieuwe functies. Met de nieuwe pedaalslaganalysefunctie kunnen de krachtverdeling en de rijprestaties worden verbeterd. Er is een detectiesensor toegevoegd zodat de fietstrainer de exacte positie van beide benen kan meten.

De gebruikelijke functies van de NEO Smart zijn nog steeds beschikbaar. Zoals Road Feel, waarmee je het vibrerende gevoel van het rijden op kasseien, grind en vele andere wegdekken (in Tacx Films en Zwift) kunt ervaren. En dit spannende gevoel van versnelling in een afdaling na het bereiken van de top van een berg wordt gesimuleerd met de Daalsimulatie. Net als de NEO is hij uitgerust met dynamische inertie. In tegenstelling tot de massatraagheid van een vliegwiel compenseert de dynamische traagheid het gewicht, de snelheid en de kantelhoek, waardoor de rijervaring aanzienlijk wordt verbeterd. Met de isoconische en isotone trainingsmodi traint u met een vaste kracht of snelheid om uw pedaalslag te verbeteren. Deze modi zijn gratis beschikbaar in de Tacx Utility App.

Deze trainer is uitgerust met dezelfde krachtige weerstandseenheid als de NEO, kan hellingen tot 25% simuleren en sprint tot 2200 watt. Wat de NEO-serie onderscheidt van andere trainers is de maximale weerstand bij het fietsen met lage snelheden, lage versnellingen en zeer steile klimmen. Maakt realistische simulaties van heuvelklimmen mogelijk. Een van de belangrijkste voordelen is dat er geen onderhoud en kalibratie nodig is. In tegenstelling tot alle andere indoor-trainers en directe aandrijvingen is er geen fysieke transmissie (zoals een riem) of andere interne of externe factoren die de vermogensmeting beïnvloeden. Het meet nauwkeurig uw prestaties over het hele werkbereik binnen 1% en zorgt ervoor dat de gegevens nauwkeurig en betrouwbaar zijn.

De NEO 2 Smart is een volledig interactieve smart trainer. Het meet de snelheid, de cadans en het vermogen en kan worden aangestuurd door Tacx en applicaties van derden. Deze trainer heeft geen externe energiebron nodig, omdat hij energie opwekt door de beweging van de fiets. Daarom kun je overal trainen, zoals op vakantie of in een trainingskamp! Het frame laat enkele bewegingsgraden links en rechts toe tijdens het fietsen, zodat het de natuurlijke loop van het lichaam volgt en de rijervaring verbetert. Het frame kan eenvoudig tot een klein formaat worden opgevouwen. In opgevouwen toestand dienen de poten als handvatten voor een gemakkelijk transport. Door deze direct drive trainer te voorzien van extra asadapters is de ascompatibiliteit aanzienlijk vergroot. Sinds productiejaar 2018 heeft de NEO een vrijloop die op elke Shimano en SRAM-cassette past

Aanvullende gegevens

  • Flywheel: Dynamic inertia
  • Max. Verzet: 2200 W
  • Prestatie nauwkeurigheid: < 1 %
  • Max. gesimuleerde gradiënt: 25 %
  • Mass inertia: Variable up to 125 kg
  • Power supply: 110-240 V
  • Control: interactive
  • Wireless connections: Bluetooth and ANT+
  • geschikte cassettes: Shimano en SRAM: Acht tot elf snelheden, Campagnolo freewheel body apart verkrijgbaar
  • Suitable axles: road bike 130 mm, MTB 135 mm, 142x12mm, 148x12 mm

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Disclaimer: De getoonde afbeelding kan afwijken van het artikel dat u bestelt. Alle op de website verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan zonder mededeling worden aangepast. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.