Sinds 23 maart zijn wij open voor PRIVATE SHOPPING op afspraak en geplande reparaties! 

OPEN voor PRIVATE SHOPPING en geplande reparaties!    DUS BEL VOOR EEN AFSPRAAK 071-7440045

Voor Uitgebreide informatie klik hier

Filter

close
VERZEKERING-SPORTIEVE-FIETSER

DE FIETSVERZEKERING VOOR DE SPORTIEVE FIETSER*

Van wielrenner tot mountainbiker en van veldrijder tot tijdritspecialist


Je gaat de bocht hard in en laat je rivalen achter je. Je conditie is goed genoeg om te winnen, maar je merkt dat voorsprong vasthouden lastig wordt. Je blijft uiterst gefocused rijden. En dan opeens gebeurt het toch, in een fractie van een seconde: je valt met je fiets. Zelf ben je gelukkig oké, maar de schade aan je fiets is heftig. Of je nu op een racefiets, cyclocross, mountainbike of tijdritfiets rijdt, schade aan je fiets is altijd gedoe en kost vaak meer dan je verwacht. Wil je daarover geen zorgen? Dan heb jij een Bike2Insure, en stellen wij deze nieuwe fietsverzekering graag aan je voor.

Met de fietsverzekering van Bike2Insure ben je verzekerd voor schade én diefstal tijdens je doordeweekse training of in het weekend met je fietsploeg. Maar ook tijdens toertochten, cyclo’s en wedstrijden voor niet-licentiehouders.

DO YOU HAVE A BIKE2INSURE?

We hebben Bike2Insure speciaal voor sportfietsers ontwikkeld. Deze verzekering is uit te breiden met een dekking tegen diefstal.

Hieronder een overzicht van wat we verzekeren. Zorg dat je de juiste dekking hebt als je op je fiets stapt. De fietsverzekering is er al voor € 7,95 per maand.Bezig met laden...

* De diefstal verzekering is voor recreatief gebruik van de fiets. Dus niet voor woon-werk verkeer, niet voor diefstal uit je schuur of op je werk. Nee echt voor diefstal tijdens een toertocht of als je een bakkie doet op een terras. 

Eigenlijk gewoon voor de recreatieve sportfietser.

Wordt je fiets gestolen bij een toertocht of van een terras. Meld dit dan ook bij de organisatie of bij de koffietent. Dat is erg belangrijk!

Natuurlijk heb je ook een slot nodig. Bike2Insure werkt met 2 type sloten die je makkelijk mee kunt nemen op de fiets.

Namelijk de ... van Safeman en de ... van BBB. Beide zijn natuurlijk verkrijgbaar bij ons in de winkel.| Meer

Disclaimer: De getoonde afbeelding kan afwijken van het artikel dat u bestelt. Alle op de website verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan zonder mededeling worden aangepast. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. 

UPDATE PRIVATE SHOPPING 23-05-2020


Wij zijn nog steeds alleen geopend op afspraak. Waarom? Het is gekkenhuis!  En anders is het niet meer te reguleren voor ons. Want.. de fiets is het nieuwe WC Papier.

Het kan voorkomen, als iedereen bezig is, dat u iets later aan de beurt bent dan de afgesproken tijd en even buiten moet wachten. (een verkoopgesprek kan altijd iets uitlopen) Maar daarna wordt er voor u ook alle tijd genomen.

Wij vragen uw begrip. Het gaat tegen ons gevoel, onze service en onze klantgerichtheid in, om iedereen binnen een uur de winkel uit te bonjouren....

#hebbegripvoordesituatiewaarinweallemaalverkeren #staysafe #anderhalvemeter #wemoetenhetermeedoen #wijwillendatiedereenzichveiligkanvoelen

 


02-05-2020  Beste Klant,
 

BEDANKT VOOR HET GEDULD EN WACHTEN???

Wij proberen alle ballen in de lucht te houden om iedereen veilig te kunnen helpen.

Omdat we graag de tijd nemen voor onze klanten en om de 1,5 meter in de winkel te waarborgen ontstaat er soms een kleine wachtrij.

Natuurlijk doen wij dit voor jouw en onze eigen veiligheid.

#keepsafe #stayhealthy

 

Beste Klant,

Het kan voorkomen dat wij de telefoon niet (snel) opnemen. Normaal hebben wij Chantal die veel telefoon opneemt, maar die mag wegens een verhoogd risico helaas niet werken van haar arts.

Natuurlijk proberen wij iedereen zo goed en zo snel mogelijk te helpen. Wij doen ons uiterste best.  Mocht u ons niet te pakken krijgen, stuur ons dan een email bericht.

Wij hopen op uw begrip!


Stay Safe
Het Bike-Zone Team