Onze mobiele nummer 0619196319 is alleen te bereiken via whatsapp berichtjes en van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.
Enra Fietsverzekeringen

De fietsverzekeringen van ENRA zijn af te sluiten voor drie, vier of vijf jaar voor een éénmalige premie. Daarbij kunt u kiezen voor een diefstalverzekering of een cascoverzekering (inclusief diefstal). De cascoverzekering is inclusief een verhaalsrechtsbijstandverzekering, een ongevallen-opzittendenverzekering en voor de gekozen looptijd gratis hulpverlening bij pech.

Voor E-bikes biedt ENRA een aparte verzekering. Bij de cascoverzekering (inclusief diefstal) krijgt u voor de gekozen looptijd eveneens gratis hulpverlening bij pech. Een optionele garantiedekking behoort bij deze verzekering ook tot de mogelijkheden.

Hulpverlening bij pech is ook gratis bij de casco (inclusief diefstal) fietsverzekering voor Kogafietsen.

U kunt bij ons een ENRA fietsverzekering afsluiten .

U kunt de brochures van "de nationale fietsverzekering", "de nationale E-bike verzekering"  als PDF downloaden.

Voor de volledige details over de fietsverzekeringen van ENRA kunt u de voorwaarden raadplegen (PDF).

Download de Acrobat PDF reader

 


 


PREMIE BEREKENEN


  
| Meer

Geen producten

Disclaimer: De getoonde afbeelding kan afwijken van het artikel dat u bestelt. Alle op de website verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan zonder mededeling worden aangepast. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.