FIETSMETINGEN on the hold

Foto

Wegens te grote drukte hebben we besloten,  om in de periode van maart t/m september, alleen nog fietsmetingen uit te voeren bij aanschaf van een nieuwe fiets.
Het is helaas even niet anders…
Op deze manier willen we proberen om iedereen te kunnen helpen met het onderhoud, de reparaties en het afleveren van nieuwe fietsen!


Voor losse metingen aan uw bestaande fiets is het evt een optie om contact op te nemen met Ramon Borst van Jouw Fietscoach
Zie www.jouwfietscoach.nl / info@jouwfietscoach.nl / 06-47314591 voor de mogelijke opties.


Doordat diverse fietsenwinkels om ons heen hebben besloten alleen nog maar reparaties uit te voeren aan fietsen die bij hen gekocht zijn, hebben wij het nog ietsjes drukker dan normaal in zomertijd!

Deze aanpassing in fietsmetingen  gelden van 1 maart t/m 30 september 

In de wintertijd hebben wij weer tijd om uw fietshouding via een statische meting aan te passen op uw bestaande fiets.

Wij vragen uw begrip voor de ontstane situatie en gelukkig kunnen wij u een alternatief aanbieden.


 

Vanaf dinsdag 1 maart 2022 kan er weer een afspraak gemaakt worden voor een Bikefitting . Aangezien er nog veel besmettingen plaatsvinden en wij niet het risico willen op een "total sickdown"  van de winkel, is het dragen van een mondkapje verplicht . Wil je dit niet.. dan voeren wij geen fietsmeting uit.

 

Het Bike-Zone Team

LET OP: Wij doen geen metingen op woensdag en zaterdag

Disclaimer: De getoonde afbeelding kan afwijken van het artikel dat u bestelt. Alle op de website verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan zonder mededeling worden aangepast. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.