Er worden geen bestellingen verstuurd van vrijdag 18-10 t/m maandag 28-10-2019 ivm onderhoud van de online webwinkel.

Ons Whatsapp nummer is in die periode ook onbereikbaar en wordt niet beantwoord, natuurlijk zijn wij wel bereikbaar op de vaste lijn 071-7440045

ONZE FYSIEKE WINKEL IS GEWOON GEOPEND!

WINTERBEURT voor uw FIETS.

Daar zijn we weer met onze jaarlijkse fiets winterbeurt. Maak nu tijdig een afspraak bij ons in de werkplaats of winkel om jouw racefiets, mountainbike, gravelbike, triathlon of tijdritfiets, toerfiets of ebike, langs te brengen voor onze meest uitgebreide onderhoudsbeurt van het fietsseizoen.  Tijdens het brengen van je fiets krijg je direct advies over eventueel te vervangen onderdelen.

Dus, geef hem of haar een onderhoudsbeurt kado en je fiets staat in het voorjaar weer klaar om uit de startblokken te schieten.

Bel ons voor een afspraak op +31 71-7440045. Op afspraak s’morgens gebracht = einde van de dag weer klaar.

Onderhoud voor de Racefiets, Mountainbike, Gravelbike, Tijdritfiets, Triathlonfiets, Fiets met Riemaandrijving, Ebike, Cyclocrosser of Toerfiets EURO 99,95

 


 

* geldig in de periode van Oktober  t/m Februari
Bedrag is exclusief vervangingsonderdelen / arbeidsloon vervangingsonderdelen. Wij plegen altijd overleg met u over eventuele bijkomende kosten.

 

Winter beurt Racefiets

Winterbeurt Mountainbike

Winter beurt Gravelbike

Winterbeurt Cyclocrosser

Winter beurt Tijdritfiets

Winterbeurt Triathlonfiets

Winter beurt Fiets met Riemaandrijving

Winter beurt Trekkingfiets

Winter beurt E-bike

  bikezone     03-10-2019 14:03     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Disclaimer: De getoonde afbeelding kan afwijken van het artikel dat u bestelt. Alle op de website verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan zonder mededeling worden aangepast. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.