Filter

close

In onze winkel verkopen wij o.a. Racefietsen, Gravelbikes, Mountainbikes, Triathlonfietsen, Toerfietsen en Sportieve Elektrische fietsen van o.a. Cervelo, Argon18, Cube, Orbea, Superior, Mendiz en Kellys.

Bij aanschaf van een nieuwe fiets ontvangt u altijd een servicepakket.

*Geldt niet voor kinderfietsenCUBE: Cube staat voor duitse degelijkheid! Een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en de laatste jaren Marktleider op fietsgebied

SUPERIOR: Superior heeft eigenlijk het beste van twee werelden. Ze hebben deTjechische bluf en robuustheid, gecombineerd met Nederlandse precisie. Superior doet veel aan eigen inovatie en kan zich meten met de high end fietsen.  

ARGON18: A bicycle must be light, rigid and comfortable. No more, no less! And thats Argon18

ORBEA: Orbea maak al jaren zeer mooie en kwalitatief goede fietsen. Custom made is verder doorgevoerd binnen het Orbea programma met MyO wat staat voor ‘My Orbea’. Orbea biedt al een aantal jaren custom made fietsen en ziet haar markt in Nederland hiervoor flink groeien. Volgens Orbea vraagt de sportieve markt om een product op maat.

 

 

 

 Mocht uw merk er niet bij staan, informeer gerust naar de mogelijkheden!In our bikeshop we sell Roadbikes, Mountainbike, Electric bikes and Trekking Bikes| Meer

Disclaimer: De getoonde afbeelding kan afwijken van het artikel dat u bestelt. Alle op de website verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan zonder mededeling worden aangepast. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.