LET OP: Wij zijn er op zaterdag tot 16.00 uur! Daarna gaan ook wij genieten van een wel verdiend weekend.

Filter

close
Je bent op zoek naar een mountainbike? Bij BIKE-ZONE ben je aan het juiste adres. Bij ons in de winkel vind je hardtails (alleen voorvering), full suspensions (voor en achtervering), kids en dames mountainbikes met  27,5 inch of 29 inch wielen. Kom langs en maak vrijblijvend een test of proefrit. (Legitimatie verplicht en voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein)

*Niet al onze mountainbikes staan online, dus staat de fiets van je keuze hier niet tussen neem dan vooral contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bij aanschaf van een nieuwe fiets ontvangt u altijd een servicepakket*

*Geldt niet voor kinderfietsen
Bezig met laden...

MTB VERGUNNING Utrechtse heuvelrug *2023* ATB Vignet

VERSTUREN PER BRIEVENBUS ENVELOP MET POSTZEGEL, IS GEHEEL OP EIGEN RISICO VAN DE KOPER. WIJ KUNNEN NIET VERANTWOORDELIJK WORDEN GEHOUDEN VOOR DE VERZENDING VIA DE BRIEVENBUSSEN VAN POSTNL.

Levertijd: product in bestelling

Niet op voorraad

7,50

Prijs per stuk| Meer

Disclaimer: De getoonde afbeelding kan afwijken van het artikel dat u bestelt. Alle op de website verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan zonder mededeling worden aangepast. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.