Sinds 23 maart zijn wij open voor PRIVATE SHOPPING op afspraak en geplande reparaties! 

PRIVATE SHOPPING en geplande reparaties!    DUS BEL VOOR EEN AFSPRAAK 071-7440045

Voor Uitgebreide informatie klik hier

Filter

close
E-BIKES

Het begint op je derde of vierde..  Je groeit er mee op en het stopt bijna nooit...
 
Er zijn bijna geen niet-fietsers,  er zijn enkel niet-meer-fietsers..   of nog net-niet-fietsers.
 
Wij mensen zijn het best als we fietsen.  De vrijheid die je voelt in de frisse ochtend.  De opwinding van het naar beneden fietsen.  De euforie van het boven komen. Het uitzicht op de kade.  Hele kleine dingen die je niet zou zien, als je er met de auto voorbij zou razen.
 
Een fietser gaat altijd door.  Hij stopt niet als het regent of waait.  Een fiets betekent vrijheid of hij nu elektrisch is of niet.
 
Wij zijn niet te stoppen tenzij het echt niet meer gaat.  De drive om vooruit te gaan, te voelen, te zien, stopt niet omdat je elektrisch gaat fietsen.  Integendeel. De drive en je bereik worden juist weer groter.  Sinds tijden stap je niet uitgeput van de fiets!
 
Wil je dat ook ervaren? Kom langs voor vrijblijvende informatie.


TIP!  De Bosch Actieradius Calculator!

https://www.bosch-ebike.com/nl/service/actieradius-calculator/In onze fietswinkel hebben wij elektrische fietsen, maar dan wel met een sportief karakter. Wij hebben E-Bikes van Cube en Qwic in ons assortiment. 

Kom langs voor een testritje en overtuig u zelf van de kwaliteit van een Cube met Bosch middenmotor of een Qwic met een Brose of Bafang motor.

Bij aanschaf van een nieuwe fiets ontvangt u altijd een servicepakket t.w.v. Euro 90,00.*

*Geldt niet voor kinderfietsen
| Meer

Disclaimer: De getoonde afbeelding kan afwijken van het artikel dat u bestelt. Alle op de website verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan zonder mededeling worden aangepast. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. 

UPDATE PRIVATE SHOPPING 23-05-2020

Wij zijn nog steeds alleen geopend op afspraak. Waarom? Het is gekkenhuis!  En anders is het niet meer te reguleren voor ons. Want.. de fiets is het nieuwe WC Papier.

Het kan voorkomen, als iedereen bezig is, dat u iets later aan de beurt bent dan de afgesproken tijd en even buiten moet wachten. (een verkoopgesprek kan altijd iets uitlopen) Maar daarna wordt er voor u ook alle tijd genomen.

Wij vragen uw begrip. Het gaat tegen ons gevoel, onze service en onze klantgerichtheid in, om iedereen binnen een uur de winkel uit te bonjouren....

#hebbegripvoordesituatiewaarinweallemaalverkeren #staysafe #anderhalvemeter #wemoetenhetermeedoen #wijwillendatiedereenzichveiligkanvoelen

 


02-05-2020  Beste Klant,
 

BEDANKT VOOR HET GEDULD EN WACHTEN???

Wij proberen alle ballen in de lucht te houden om iedereen veilig te kunnen helpen.

Omdat we graag de tijd nemen voor onze klanten en om de 1,5 meter in de winkel te waarborgen ontstaat er soms een kleine wachtrij.

Natuurlijk doen wij dit voor jouw en onze eigen veiligheid.

#keepsafe #stayhealthy

 

Beste Klant,

Het kan voorkomen dat wij de telefoon niet (snel) opnemen. Normaal hebben wij Chantal die veel telefoon opneemt, maar die mag wegens een verhoogd risico helaas niet werken van haar arts.

Natuurlijk proberen wij iedereen zo goed en zo snel mogelijk te helpen. Wij doen ons uiterste best.  Mocht u ons niet te pakken krijgen, stuur ons dan een email bericht.

Wij hopen op uw begrip!


Stay Safe
Het Bike-Zone Team