#CORONA UPDATE 01-08-2020:  
LET OP: VANAF HEDEN VRAGEN WIJ U EEN AFSPRAAK TE MAKEN VOOR HET BEZOEKEN VAN DE WINKEL!.  
Mocht het druk zijn in de winkel dan kunnen wij u verzoeken buiten te wachten in onze nieuwe overkapping.
Zit de ketting voor de deur, stap er dan niet overheen maar wacht totdat wij u naar binnen roepen! Wij verzoeken u ook voldoende afstand te houden t.o.v. onze medewerkers! Alleen op die manier kunnen wij u van dienst blijven zijn!

Filter

close
E-BIKES

Het begint op je derde of vierde..  Je groeit er mee op en het stopt bijna nooit...
 
Er zijn bijna geen niet-fietsers,  er zijn enkel niet-meer-fietsers..   of nog net-niet-fietsers.
 
Wij mensen zijn het best als we fietsen.  De vrijheid die je voelt in de frisse ochtend.  De opwinding van het naar beneden fietsen.  De euforie van het boven komen. Het uitzicht op de kade.  Hele kleine dingen die je niet zou zien, als je er met de auto voorbij zou razen.
 
Een fietser gaat altijd door.  Hij stopt niet als het regent of waait.  Een fiets betekent vrijheid of hij nu elektrisch is of niet.
 
Wij zijn niet te stoppen tenzij het echt niet meer gaat.  De drive om vooruit te gaan, te voelen, te zien, stopt niet omdat je elektrisch gaat fietsen.  Integendeel. De drive en je bereik worden juist weer groter.  Sinds tijden stap je niet uitgeput van de fiets!
 
Wil je dat ook ervaren? Kom langs voor vrijblijvende informatie.


TIP!  De Bosch Actieradius Calculator!

https://www.bosch-ebike.com/nl/service/actieradius-calculator/In onze fietswinkel hebben wij elektrische fietsen, maar dan wel met een sportief karakter. Wij hebben E-Bikes van Cube en Qwic in ons assortiment. 

Kom langs voor een testritje en overtuig u zelf van de kwaliteit van een Cube met Bosch middenmotor of een Qwic met een Brose of Bafang motor.

Bij aanschaf van een nieuwe fiets ontvangt u altijd een servicepakket t.w.v. Euro 90,00.*

*Geldt niet voor kinderfietsen
| Meer

Disclaimer: De getoonde afbeelding kan afwijken van het artikel dat u bestelt. Alle op de website verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan zonder mededeling worden aangepast. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. 

MONDKAPJES PLICHT VANUIT ONZE BRANCHEVERENIGING

LET OP:
VANAF HEDEN VRAGEN WIJ U EEN AFSPRAAK TE MAKEN VOOR HET BEZOEKEN VAN DE WINKEL!


Op dit moment zijn wij met minder mensen in de winkel. Dit betekent dus ook dat wij minder mensen tegelijk kunnen helpen.  Wij zijn nog steeds open, maar maak een afspraak! Waarom? Het is gekkenhuis!  En anders is het niet meer te reguleren voor ons. Want.. de fiets is nog steeds HOT.

Het kan voorkomen, als iedereen bezig is, dat u iets later aan de beurt bent dan de afgesproken tijd en even buiten moet wachten. (een verkoopgesprek kan altijd iets uitlopen) Maar daarna wordt er voor u ook alle tijd genomen.

Wij vragen uw begrip. Het gaat tegen ons gevoel, onze service en onze klantgerichtheid in, om iedereen binnen een uur de winkel uit te bonjouren....

Het kan dus ook voorkomen dat de telefoon NIET beantwoord wordt... Het is even niet anders. Sorry. Sinds Corona hebben wij alle ballen in de lucht gehouden om u te kunnen helpen. Nu vragen wij uw begrip als het even langer duurt dan normaal. 

#hebbegripvoordesituatiewaarinweallemaalverkeren #staysafe #anderhalvemeter #wemoetenhetermeedoen #wijwillendatiedereenzichveiligkanvoelen