24-11-2020 MONDKAPJES PLICHT VOOR JONG EN OUD  
LET OP: VANAF HEDEN VRAGEN WIJ U EEN AFSPRAAK TE MAKEN VOOR HET BEZOEKEN VAN DE WINKEL!.  
GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN WEEK VOOR KERST devil! Wij zijn toe aan wat rust. Vanaf april werken wij vol gas om iedereen zo goed mogelijk te helpen, maar soms moet je even gas terugnemen om weer fris het nieuwe jaar in te gaan. Wij zijn gesloten van Dinsdag 22 december t/m Zaterdag 26 december. Let op: Wij zijn dus helemaal niet bereikbaar!! Bestellingen worden ook niet verstuurd! App, Mail, Telefoon wordt NIET beantwoord.

Filter

close
Afstellen-Schoenplaatjes

Afstellen Schoenplaten is bij Bike-Zone GRATIS.

Schoenplaten vormen de verbinding tussen je fietsschoenen en je pedalen en bepalen mede een deel van je zitpositie.
Natuurlijk is het erg belangrijk dat deze schoenplaatjes goed afgesteld zijn, aangezien het niet goed afstellen van deze plaatjes een van de meest voorkomende redenen is van fietsblessures!

Nu zijn er bij de meeste pedaalsystemen verschillende plaatjes beschikbaar, veelal met een verschil in hoeveelheid 'speling' (voornamelijk bij race-pedalen). Met speling wordt bedoelt de hoeveelheid beweging er nog in de schoen zit op het moment dat deze is ingeklikt! Bij SPD (mountainbike/hybride) systemen heb je bijvoorbeeld de keuze tussen het gewone plaatje of een type wat eerder/sneller los gaat. Dit is bijvoorbeeld handig als je 'bang' bent om niet op tijd los te komen...

Dus het is van belang om na te denken welk type plaatje je monteert of laat monteren! Bij  knieklachten of andere problemen kan het juiste type schoenplaatje zeker bepalend zijn. Ook kan het te lang doorrijden met versleten schoenplaatjes problemen opleveren. En zelfs gevaarlijke situaties als ze bij stevig aanzetten ineens losklikken/afbreken...

Loop gerust binnen in onze winkel voor meer informatie en/of neem je fietsschoenen mee.

Wij stellen de schoenplaatjes van o.a. onderstaande merken altijd GRATIS voor u af (maar kan helaas nooit een 100% garantie zijn van het verdwijnen van problemen)

Look Keo
Look Delta
Look MTB
Shimano SPD
Shimano SPD SL
Time Atac
Time RXS
Time IClic
Time Expresso
Speedplay
BBB
Campagnolo
Crankbrother

| Meer

Geen producten

Disclaimer: De getoonde afbeelding kan afwijken van het artikel dat u bestelt. Alle op de website verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan zonder mededeling worden aangepast. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. 

MONDKAPJES PLICHT VANUIT ONZE BRANCHEVERENIGING

LET OP:
VANAF HEDEN VRAGEN WIJ U EEN AFSPRAAK TE MAKEN VOOR HET BEZOEKEN VAN DE WINKEL!


Op dit moment zijn wij met minder mensen in de winkel. Dit betekent dus ook dat wij minder mensen tegelijk kunnen helpen.  Wij zijn nog steeds open, maar maak een afspraak! Waarom? Het is gekkenhuis!  En anders is het niet meer te reguleren voor ons. Want.. de fiets is nog steeds HOT.

Het kan voorkomen, als iedereen bezig is, dat u iets later aan de beurt bent dan de afgesproken tijd en even buiten moet wachten. (een verkoopgesprek kan altijd iets uitlopen) Maar daarna wordt er voor u ook alle tijd genomen.

Wij vragen uw begrip. Het gaat tegen ons gevoel, onze service en onze klantgerichtheid in, om iedereen binnen een uur de winkel uit te bonjouren....

Het kan dus ook voorkomen dat de telefoon NIET beantwoord wordt... Het is even niet anders. Sorry. Sinds Corona hebben wij alle ballen in de lucht gehouden om u te kunnen helpen. Nu vragen wij uw begrip als het even langer duurt dan normaal. 

#hebbegripvoordesituatiewaarinweallemaalverkeren #staysafe #anderhalvemeter #wemoetenhetermeedoen #wijwillendatiedereenzichveiligkanvoelen