VANAF 1 DECEMBER MONDKAPJES PLICHT VOOR JONG EN OUD  
LET OP: VANAF HEDEN VRAGEN WIJ U EEN AFSPRAAK TE MAKEN VOOR HET BEZOEKEN VAN DE WINKEL!.  
GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN WEEK VOOR KERST devil!

Wij zijn toe aan wat rust. Vanaf april werken wij vol gas om iedereen zo goed mogelijk te helpen, maar soms moet je even gas terugnemen om weer fris het nieuwe jaar in te gaan.

Wij zijn gesloten van Dinsdag 22 december t/m Zaterdag 26 december.

Filter

close
Buitenbanden-Race
Bij Bike Zone vind je een zeer ruim assortiment banden van Pirelli, Schwalbe, Continental, Serfas etc. Dus ben je opzoek naar banden voor je Racefiets in 23 mm. 25 mm of 28 mm. kom dan eens langs bij Bike Zone in Roelofarendsveen. U vindt ons tussen Leiden en Amsterdam, direct langs de A4.


 

Pirelli Racefietsbanden .. Pirelli is weer terug gekeerd in het wielercircuit. Het bekende Italiaanse bandenmerk zal je waarschijnlijk meteen doen denken aan Formule 1 en MotoGP. Pirelli komt met 2 type banden. De Pirelli Pzero Velo en de Pirelli PZero Velo 4s.

De PZero Velo Vouwband is een echte alleskunner. De band scoort dan ook op alle vlakken zeer goed. Het nieuwe SmartNET Silica compound en het speciale profiel zorgen voor veel grip op zowel nat als droog wegdek met toch een lage rolweerstand. Ze zijn ook heel comfortabel en slijtvast met een goede lekbestendigheid.

Wil je het hele jaar doorfietsen, dan zijn Pirelli Fietsbanden PZero Velo 4S Vouwbanden iets voor jou. Hetzelfde speciale SmartNET Silica compound als de gewone Pzero Velo, geeft je de grip die je nodig hebt op zowel nat als droog wegdek. Het speciale profiel van de band voert al het water op de weg in een mum van tijd af, waardoor je met vol vertrouwen elk weertype kan bedwingen. Ook de lekbestendigheid van de band is verhoogd. Echter zonder het gewicht te verhogen. Een echte All-season topper dus, ook voor in de bergen!

Dus wil je met hetzelfde rubber fietsen als waar Max Verstappen zijn Formule 1 races mee rijdt… kom dan langs bij Bike-Zone Fietsspecialist voor uw Pirelli Racefietsbanden.


 

Bezig met laden...


| Meer

Disclaimer: De getoonde afbeelding kan afwijken van het artikel dat u bestelt. Alle op de website verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan zonder mededeling worden aangepast. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. 

MONDKAPJES PLICHT VANUIT ONZE BRANCHEVERENIGING

LET OP:
VANAF HEDEN VRAGEN WIJ U EEN AFSPRAAK TE MAKEN VOOR HET BEZOEKEN VAN DE WINKEL!


Op dit moment zijn wij met minder mensen in de winkel. Dit betekent dus ook dat wij minder mensen tegelijk kunnen helpen.  Wij zijn nog steeds open, maar maak een afspraak! Waarom? Het is gekkenhuis!  En anders is het niet meer te reguleren voor ons. Want.. de fiets is nog steeds HOT.

Het kan voorkomen, als iedereen bezig is, dat u iets later aan de beurt bent dan de afgesproken tijd en even buiten moet wachten. (een verkoopgesprek kan altijd iets uitlopen) Maar daarna wordt er voor u ook alle tijd genomen.

Wij vragen uw begrip. Het gaat tegen ons gevoel, onze service en onze klantgerichtheid in, om iedereen binnen een uur de winkel uit te bonjouren....

Het kan dus ook voorkomen dat de telefoon NIET beantwoord wordt... Het is even niet anders. Sorry. Sinds Corona hebben wij alle ballen in de lucht gehouden om u te kunnen helpen. Nu vragen wij uw begrip als het even langer duurt dan normaal. 

#hebbegripvoordesituatiewaarinweallemaalverkeren #staysafe #anderhalvemeter #wemoetenhetermeedoen #wijwillendatiedereenzichveiligkanvoelen