In onze winkel verkopen wij o.a. Racefietsen, Mountainbikes, Toerfietsen en Sportieve Elektrische fietsen van o.a. Argon18, Bianchi, Cube, Kuota, Olympia, Scott en Zanatta.

Bij aanschaf van een nieuwe fiets ontvangt u altijd een servicepakket t.w.v. Euro 90,00.*

*Geldt niet voor kinderfietsen

Bezig met laden...
visibility

CUBE BIKES 2017

0,00

CUBE: Cube staat voor duitse degelijkheid! Een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en de laatste jaren Marktleider op fietsgebied

SCOTT: Scott heeft eigenlijk het beste van twee werelden. Ze hebben de Amerikaanse bluf en robuustheid, gecombineerd met Zwitserse precisie. Scott is er ook altijd als eerste bij als er een innovatie op de markt komt.

KUOTA: Kuota is het raspaardje op Italiaans fietsgebied. We kunnen deze exclusieve fietsen naar wens opbouwen. Vraag hiernaar in de winkel! Velen gingen u al voor. Zij hebben allemaal hun droomfiets gebouwd. Samen met ons statisch meetsysteem en een afgestudeerd bewegingstechnoloog zetten wij u op de fiets.


ARGON18: A bicycle must be light, rigid and comfortable. No more, no less! And thats Argon18

 

OLYMPIA: Als een van de eerste Italiaanse fietsbouwers is Olympia al sinds 1893 op de wegen en paden te vinden. Sindsdien heeft men met veel gevoel voor traditie, techniek en design jaar na jaar vooruitstrevende collecties neergezet.

Bezoek de website van Olympia >>

 

Zannata: is een gerenommeerd Belgisch merk van fietsen. Het merk heeft als doelstelling om aan elke fietser de juiste fiets aan te bieden.
Competitieve en recreatieve fietsers als ook modderduivels met een crossfiets of mountainbike zullen bij Zannata hun gading vinden. Met het aanbod aan fitness fietsen biedt Zannata bovendien een ruime keuze aan de sportieve dames. Bekijk het Assortiment

Wij leveren Zannata op bestelling. Kom langs in de winkel!Mocht uw merk er niet bij staan, informeer gerust naar de mogelijkheden!In our bikeshop we sell Roadbikes, Mountainbike, Electric bikes and Trekking Bikes


| Meer

Disclaimer: De getoonde afbeelding kan afwijken van het artikel dat u bestelt. Alle op de website verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan zonder mededeling worden aangepast. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.