Sinds 23 maart zijn wij open voor PRIVATE SHOPPING op afspraak en geplande reparaties! 

OPEN voor PRIVATE SHOPPING en geplande reparaties!    DUS BEL VOOR EEN AFSPRAAK 071-7440045

Voor Uitgebreide informatie klik hier

Filter

close
FIETSEN

In onze winkel verkopen wij o.a. Racefietsen, Mountainbikes, Triathlonfietsen, Toerfietsen en Sportieve Elektrische fietsen van o.a. Argon18, Cube, Orbea, Superior en Qwic

Bij aanschaf van een nieuwe fiets ontvangt u altijd een servicepakket t.w.v. Euro 90,00.*

*Geldt niet voor kinderfietsenCUBE: Cube staat voor duitse degelijkheid! Een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en de laatste jaren Marktleider op fietsgebied

SUPERIOR: Superior heeft eigenlijk het beste van twee werelden. Ze hebben deTjechische bluf en robuustheid, gecombineerd met Nederlandse precisie. Superior doet veel aan eigen inovatie en kan zich meten met de high end fietsen.  

ARGON18: A bicycle must be light, rigid and comfortable. No more, no less! And thats Argon18

ORBEA: Orbea maak al jaren zeer mooie en kwalitatief goede fietsen. Custom made is verder doorgevoerd binnen het Orbea programma met MyO wat staat voor ‘My Orbea’. Orbea biedt al een aantal jaren custom made fietsen en ziet haar markt in Nederland hiervoor flink groeien. Volgens Orbea vraagt de sportieve markt om een product op maat.

 

 

 

 Mocht uw merk er niet bij staan, informeer gerust naar de mogelijkheden!In our bikeshop we sell Roadbikes, Mountainbike, Electric bikes and Trekking Bikes| Meer

Disclaimer: De getoonde afbeelding kan afwijken van het artikel dat u bestelt. Alle op de website verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan zonder mededeling worden aangepast. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. 

UPDATE PRIVATE SHOPPING 23-05-2020


Wij zijn nog steeds alleen geopend op afspraak. Waarom? Het is gekkenhuis!  En anders is het niet meer te reguleren voor ons. Want.. de fiets is het nieuwe WC Papier.

Het kan voorkomen, als iedereen bezig is, dat u iets later aan de beurt bent dan de afgesproken tijd en even buiten moet wachten. (een verkoopgesprek kan altijd iets uitlopen) Maar daarna wordt er voor u ook alle tijd genomen.

Wij vragen uw begrip. Het gaat tegen ons gevoel, onze service en onze klantgerichtheid in, om iedereen binnen een uur de winkel uit te bonjouren....

#hebbegripvoordesituatiewaarinweallemaalverkeren #staysafe #anderhalvemeter #wemoetenhetermeedoen #wijwillendatiedereenzichveiligkanvoelen

 


02-05-2020  Beste Klant,
 

BEDANKT VOOR HET GEDULD EN WACHTEN???

Wij proberen alle ballen in de lucht te houden om iedereen veilig te kunnen helpen.

Omdat we graag de tijd nemen voor onze klanten en om de 1,5 meter in de winkel te waarborgen ontstaat er soms een kleine wachtrij.

Natuurlijk doen wij dit voor jouw en onze eigen veiligheid.

#keepsafe #stayhealthy

 

Beste Klant,

Het kan voorkomen dat wij de telefoon niet (snel) opnemen. Normaal hebben wij Chantal die veel telefoon opneemt, maar die mag wegens een verhoogd risico helaas niet werken van haar arts.

Natuurlijk proberen wij iedereen zo goed en zo snel mogelijk te helpen. Wij doen ons uiterste best.  Mocht u ons niet te pakken krijgen, stuur ons dan een email bericht.

Wij hopen op uw begrip!


Stay Safe
Het Bike-Zone Team