Sinds 23 maart zijn wij open voor PRIVATE SHOPPING op afspraak en geplande reparaties!  (in ieder geval tot 6 april)

PRIVATE SHOPPING en geplande reparaties!   (in ieder geval tot 6 april) DUS BEL VOOR EEN AFSPRAAK 071-7440045

Voor Uitgebreide informatie klik hier

Filter

close
FIETSEN

In onze winkel verkopen wij o.a. Racefietsen, Mountainbikes, Toerfietsen en Sportieve Elektrische fietsen van o.a. Argon18, Breezer, Cube, Kuota, Orbea, en Scott

Bij aanschaf van een nieuwe fiets ontvangt u altijd een servicepakket t.w.v. Euro 90,00.*

*Geldt niet voor kinderfietsenCUBE: Cube staat voor duitse degelijkheid! Een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en de laatste jaren Marktleider op fietsgebied

SCOTT: Scott heeft eigenlijk het beste van twee werelden. Ze hebben de Amerikaanse bluf en robuustheid, gecombineerd met Zwitserse precisie. Scott is er ook altijd als eerste bij als er een innovatie op de markt komt.

KUOTA: Kuota is het raspaardje op Italiaans fietsgebied. We kunnen deze exclusieve fietsen naar wens opbouwen. Vraag hiernaar in de winkel! Velen gingen u al voor. Zij hebben allemaal hun droomfiets gebouwd. Samen met ons statisch meetsysteem en een afgestudeerd bewegingstechnoloog zetten wij u op de fiets.


ARGON18: A bicycle must be light, rigid and comfortable. No more, no less! And thats Argon18

ORBEA: Orbea maak al jaren zeer mooie en kwalitatief goede fietsen. Custom made is verder doorgevoerd binnen het Orbea programma met MyO wat staat voor ‘My Orbea’. Orbea biedt al een aantal jaren custom made fietsen en ziet haar markt in Nederland hiervoor flink groeien. Volgens Orbea vraagt de sportieve markt om een product op maat.

BREEZER: Breezer was het eerste MTB merk ooit! Nu maken ze zeer fraaie Trekkingfietsen met name met Beltdrive. In onze winkel vindt u Breezer Beltway fietsen met Nexus 8, Afline 8 en Alfine 11.

 

 

 Mocht uw merk er niet bij staan, informeer gerust naar de mogelijkheden!In our bikeshop we sell Roadbikes, Mountainbike, Electric bikes and Trekking Bikes| Meer

Disclaimer: De getoonde afbeelding kan afwijken van het artikel dat u bestelt. Alle op de website verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan zonder mededeling worden aangepast. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.