Garmin verlengde voorsteun gebogen

Deze steun met extra lange arm zorgt ervoor dat u comfortabel rechtop kunt blijven zitten voor beter zicht en meer veiligheid.

€ 39,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Garmin Outfront design fietssteun Edge.

Geef uzelf en uw gegevens een voorsprong met deze robuuste out-front steun voor uw fiets. Met deze steun kunt u alle gegevens van de Edge computer overzien zonder dat dit afbreuk doet aan uw tocht. De Edge bevindt zich goed zichtbaar voor u zodat u gemakkelijker en veiliger kunt navigeren. Gebruikt u een Forerunner horloge met een snelwisselsluitingspakket apart verkocht voor uw training. Die toestellen kunt u ook in combinatie met deze steun gebruiken U hoeft alleen de schroeven aan de onderkant te verwijderen de binnensteun te draaien en de schroeven opnieuw aan te brengen.

Disclaimer: De getoonde afbeelding kan afwijken van het artikel dat u bestelt. Alle op de website verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan zonder mededeling worden aangepast. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.