Er worden geen bestellingen verstuurd van vrijdag 18-10 t/m maandag 28-10-2019 ivm onderhoud van de online webwinkel.

Ons Whatsapp nummer is in die periode ook onbereikbaar en wordt niet beantwoord, natuurlijk zijn wij wel bereikbaar op de vaste lijn 071-7440045

ONZE FYSIEKE WINKEL IS GEWOON GEOPEND!

Bent u op zoek naar een betaalbare Racefiets, Mountainbike of Triathlonfiets. Dan bent u bij Orbea en Bike-Zone aan het juiste adres.
Orbea maak al jaren zeer mooie en kwalitatief goede fietsen. Als voorbeeld:

ORBEA AVANT ALU RACEFIETS
Het Avant frame in hydrogevormd aluminium van de Orbea Avant H30 wordt bijvoorbeeld gecombineerd met Shimano 105 componenten om een strake en betaalbare wegfiets te creëren. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

ORBEA AVANT CARBON RACEFIETS
In de Orbea Avant M30 is het OMP Avant frame in carbonvezel gecombineerd met bijvoorbeeld Shimano 105 om een heel betaalbare en comfortable wegfiets te ontwikkelen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren

ORBEA ORCA CARBON RACEFIETS
In de Orbea Orca M20 worden bijvoorbeelde de Shimano Ultegra 11-versnellingen gecombineerd met het allerlaatste Orca OMP frame om een wegfiets te ontwikkelen die voor de wedstrijd of de lange toerritten wordt bestemd.

ORBEA ORDU TIJDRIT/TRIAHTLON
De Orbea Ordu M30 verenigt het Ordu OME frame in carbonvezel met bijvoorbeeld Shimano 105 11-versnellingen componenten om een zeer goede prijs/kwaliteit fiets voor de tijdrit te creëren.

ORBEA MX MOUNTAINBIKE
De Orbea MX fietsen geven U alles wat U nodig hebt om de trails te overheersen en het mountainbiken te ontdekken. Verkrijgbaar in verschillende afmontage en kleuren!

ORBEA ALMA MOUNTAINBIKE

ORBEA OIZ FULL SUSPENSION
De Orbea Oiz is geboren om veel te presteren. Deze full suspension mountaibike rijdt strak, comfortabel, stuurt scherp en is een verademing om op de fietsen. 

Custom made verder doorgevoerd bij Orbea

Custom made is verder doorgevoerd binnen het Orbea programma met MyO wat staat voor ‘My Orbea’. Orbea biedt al een aantal jaren custom made fietsen en ziet haar markt in Nederland hiervoor flink groeien. Volgens Orbea vraagt de sportieve markt om een product op maat.

Custom made verder doorgevoerd bij Orbea
Naast de hoofdkleur van het frame, kan de klant per transfer de kleur aanpassen waarbij hij kan kiezen – voor zowel het frame als transfers – uit een scala van 18 kleuren. Foto Orbea

Rutger ter Laak van Orbea: “Mensen vinden het leuk om hun eigen fiets samen te stellen en orbea.com (MyO) biedt hen die mogelijkheden: een fiets zoals zij hem willen, op maat en binnen het voor hen beschikbare budget.”Orbea_orca_M10

Eigen design fiets

De consument vindt het volgens Ter Laak ‘gewoon’ worden dat een product op maat wordt geleverd. “Hij stelt producten samen, relaxed vanuit zijn stoel, waar en wanneer hij dat wil. Het onderscheidend vermogen en het unieke van een eigen design fiets, past helemaal in het beeld van de consument die iets van zichzelf wil laten zien.” Merkbeleving speelt hierbij volgens hem ook een belangrijke rol. Ter Laak: “Tijdens de informatiefase, de customer journey, oriënteren klanten zich op het internet en worden geconfronteerd met de mogelijkheden die worden geboden. Ook dit draagt bij aan de stevige groei van MyO.”

Uitbreiding MyO modellen

Voor 2017 heeft Orbea haar aanbod MyO fietsen flink uitgebreid. Vanaf € 2.399, – kunnen diverse race-, TT- en mountainbikemodellen custom made worden geleverd, zelfs met een eigen naam op de fiets. Naast de hoofdkleur van het frame, kan de klant per transfer de kleur aanpassen waarbij hij kan kiezen – voor zowel het frame als transfers – uit een scala van 18 kleuren. Daarbij kan de klant kiezen uit verschillende afmontages en specificaties als bijvoorbeeld cranklengtes of voorbouw. “De prijzen van de fietsen uit het MyO programma zijn competitief met standaard in de markt concurrerende fietsen”, geeft Ter Laak aan. In vier weken kunnen de fietsen in Nederland vanuit Spanje afgeleverd bij de Orbea-dealer. Deze draagt zorg voor de uitlevering en aftersales.

Samenstellen en bestellen bij dealer

“Opvallend is dat 97 procent van de consumenten die een custom made Orbea aanschaffen, zijn of haar fiets uiteindelijk samenstelt en bestelt bij de dealer. Ze komen meestal ruim voor-geïnformeerd in de winkel. De dealer wordt gevraagd mee te kijken tijdens het bestellen van de fiets en stuurt bij of vult aan”, aldus Ter Laak.


Eerste publicatie door Hedwig Berendsen op 5 dec 2016
Laatste update: 5 dec 2016


| Meer

Disclaimer: De getoonde afbeelding kan afwijken van het artikel dat u bestelt. Alle op de website verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan zonder mededeling worden aangepast. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.