Sinds 23 maart zijn wij open voor PRIVATE SHOPPING op afspraak en geplande reparaties! 

PRIVATE SHOPPING en geplande reparaties!    DUS BEL VOOR EEN AFSPRAAK 071-7440045

Voor Uitgebreide informatie klik hier

Thermokleding met Windstopper | Drysports Windstopper T-Shirt | Zweetshirt

Dry Windline Zweet T-shirt Korte Mouw. Windstopper ondershirt korte mouw netline - wit -zwart "The only real reason for falling in the Net... wear dry underwear and feel the difference." Speciaal...

€ 49,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

| Meer

Dry Windline Zweet T-shirt Korte Mouw. Windstopper ondershirt korte mouw netline
- wit
-zwart

"The only real reason for falling in the Net... wear dry underwear and feel the difference."


Speciaal geschikt voor alle in- en outdoor activiteiten. Zelfs met een lage temperatuur, droogt Drysport erg snel en werkt als warmteregulator. Met Windtex voorkant en schouderpartij achter.

DrySport blijft warm onder koude omstandigheden en houdt je koel in de hitte!

- Functional Underwear
- Windtex
- Light
- Thermal
- Dry
- Healty
- Sure

- 100% Meraklon ** met Windtex voorkant en Schouderpartij
- Houdt de huid droog, ook tijdens rustpauzes
- Reguleert de lichaamstemperatuur
- Door het NET kan de transpiratie makkelijk weg.


**

Meraklon is een lichtgewicht synthetische vezel welke nagenoeg geen vocht opneemt. Het zorgt voor een optimale vochtafvoer en geeft een comfortabel, warm en droog gevoel. Meraklon blijft reukvrij, ook als hij doorweekt is. Hij beschermt de huid van bacterien.

Drysports items are 100% made in Italy and of a very high standard of quality

Disclaimer: De getoonde afbeelding kan afwijken van het artikel dat u bestelt. Alle op de website verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan zonder mededeling worden aangepast. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. 

UPDATE PRIVATE SHOPPING 23-05-2020

Wij zijn nog steeds alleen geopend op afspraak. Waarom? Het is gekkenhuis!  En anders is het niet meer te reguleren voor ons. Want.. de fiets is het nieuwe WC Papier.

Het kan voorkomen, als iedereen bezig is, dat u iets later aan de beurt bent dan de afgesproken tijd en even buiten moet wachten. (een verkoopgesprek kan altijd iets uitlopen) Maar daarna wordt er voor u ook alle tijd genomen.

Wij vragen uw begrip. Het gaat tegen ons gevoel, onze service en onze klantgerichtheid in, om iedereen binnen een uur de winkel uit te bonjouren....

#hebbegripvoordesituatiewaarinweallemaalverkeren #staysafe #anderhalvemeter #wemoetenhetermeedoen #wijwillendatiedereenzichveiligkanvoelen

 


02-05-2020  Beste Klant,
 

BEDANKT VOOR HET GEDULD EN WACHTEN???

Wij proberen alle ballen in de lucht te houden om iedereen veilig te kunnen helpen.

Omdat we graag de tijd nemen voor onze klanten en om de 1,5 meter in de winkel te waarborgen ontstaat er soms een kleine wachtrij.

Natuurlijk doen wij dit voor jouw en onze eigen veiligheid.

#keepsafe #stayhealthy

 

Beste Klant,

Het kan voorkomen dat wij de telefoon niet (snel) opnemen. Normaal hebben wij Chantal die veel telefoon opneemt, maar die mag wegens een verhoogd risico helaas niet werken van haar arts.

Natuurlijk proberen wij iedereen zo goed en zo snel mogelijk te helpen. Wij doen ons uiterste best.  Mocht u ons niet te pakken krijgen, stuur ons dan een email bericht.

Wij hopen op uw begrip!


Stay Safe
Het Bike-Zone Team