#CORONA UPDATE 01-08-2020:  
LET OP: VANAF HEDEN VRAGEN WIJ U EEN AFSPRAAK TE MAKEN VOOR HET BEZOEKEN VAN DE WINKEL!.  
Mocht het druk zijn in de winkel dan kunnen wij u verzoeken buiten te wachten in onze nieuwe overkapping.
Zit de ketting voor de deur, stap er dan niet overheen maar wacht totdat wij u naar binnen roepen! Wij verzoeken u ook voldoende afstand te houden t.o.v. onze medewerkers! Alleen op die manier kunnen wij u van dienst blijven zijn!

Bent u op zoek naar een betaalbare Racefiets, Mountainbike of Triathlonfiets. Dan bent u bij Orbea en Bike-Zone aan het juiste adres.
Orbea maak al jaren zeer mooie en kwalitatief goede fietsen. Als voorbeeld:

ORBEA AVANT ALU RACEFIETS
Het Avant frame in hydrogevormd aluminium van de Orbea Avant H30 wordt bijvoorbeeld gecombineerd met Shimano 105 componenten om een strake en betaalbare wegfiets te creëren. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

ORBEA AVANT CARBON RACEFIETS
In de Orbea Avant M30 is het OMP Avant frame in carbonvezel gecombineerd met bijvoorbeeld Shimano 105 om een heel betaalbare en comfortable wegfiets te ontwikkelen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren

ORBEA ORCA CARBON RACEFIETS
In de Orbea Orca M20 worden bijvoorbeelde de Shimano Ultegra 11-versnellingen gecombineerd met het allerlaatste Orca OMP frame om een wegfiets te ontwikkelen die voor de wedstrijd of de lange toerritten wordt bestemd.

ORBEA ORDU TIJDRIT/TRIAHTLON
De Orbea Ordu M30 verenigt het Ordu OME frame in carbonvezel met bijvoorbeeld Shimano 105 11-versnellingen componenten om een zeer goede prijs/kwaliteit fiets voor de tijdrit te creëren.

ORBEA MX MOUNTAINBIKE
De Orbea MX fietsen geven U alles wat U nodig hebt om de trails te overheersen en het mountainbiken te ontdekken. Verkrijgbaar in verschillende afmontage en kleuren!

ORBEA ALMA MOUNTAINBIKE

ORBEA OIZ FULL SUSPENSION
De Orbea Oiz is geboren om veel te presteren. Deze full suspension mountaibike rijdt strak, comfortabel, stuurt scherp en is een verademing om op de fietsen. 


| Meer

Disclaimer: De getoonde afbeelding kan afwijken van het artikel dat u bestelt. Alle op de website verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan zonder mededeling worden aangepast. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. 

MONDKAPJES PLICHT VANUIT ONZE BRANCHEVERENIGING

LET OP:
VANAF HEDEN VRAGEN WIJ U EEN AFSPRAAK TE MAKEN VOOR HET BEZOEKEN VAN DE WINKEL!


Op dit moment zijn wij met minder mensen in de winkel. Dit betekent dus ook dat wij minder mensen tegelijk kunnen helpen.  Wij zijn nog steeds open, maar maak een afspraak! Waarom? Het is gekkenhuis!  En anders is het niet meer te reguleren voor ons. Want.. de fiets is nog steeds HOT.

Het kan voorkomen, als iedereen bezig is, dat u iets later aan de beurt bent dan de afgesproken tijd en even buiten moet wachten. (een verkoopgesprek kan altijd iets uitlopen) Maar daarna wordt er voor u ook alle tijd genomen.

Wij vragen uw begrip. Het gaat tegen ons gevoel, onze service en onze klantgerichtheid in, om iedereen binnen een uur de winkel uit te bonjouren....

Het kan dus ook voorkomen dat de telefoon NIET beantwoord wordt... Het is even niet anders. Sorry. Sinds Corona hebben wij alle ballen in de lucht gehouden om u te kunnen helpen. Nu vragen wij uw begrip als het even langer duurt dan normaal. 

#hebbegripvoordesituatiewaarinweallemaalverkeren #staysafe #anderhalvemeter #wemoetenhetermeedoen #wijwillendatiedereenzichveiligkanvoelen