Bent u op zoek naar een betaalbare Racefiets, Mountainbike of Triathlonfiets. Dan bent u bij Orbea en Bike-Zone aan het juiste adres.
Orbea maak al jaren zeer mooie en kwalitatief goede fietsen. Als voorbeeld:

ORBEA AVANT ALU RACEFIETS
Het Avant frame in hydrogevormd aluminium van de Orbea Avant H30 wordt bijvoorbeeld gecombineerd met Shimano 105 componenten om een strake en betaalbare wegfiets te creëren. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

ORBEA AVANT CARBON RACEFIETS
In de Orbea Avant M30 is het OMP Avant frame in carbonvezel gecombineerd met bijvoorbeeld Shimano 105 om een heel betaalbare en comfortable wegfiets te ontwikkelen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren

ORBEA ORCA CARBON RACEFIETS
In de Orbea Orca M20 worden bijvoorbeelde de Shimano Ultegra 11-versnellingen gecombineerd met het allerlaatste Orca OMP frame om een wegfiets te ontwikkelen die voor de wedstrijd of de lange toerritten wordt bestemd.

ORBEA ORDU TIJDRIT/TRIAHTLON
De Orbea Ordu M30 verenigt het Ordu OME frame in carbonvezel met bijvoorbeeld Shimano 105 11-versnellingen componenten om een zeer goede prijs/kwaliteit fiets voor de tijdrit te creëren.

ORBEA MX MOUNTAINBIKE
De Orbea MX fietsen geven U alles wat U nodig hebt om de trails te overheersen en het mountainbiken te ontdekken. Verkrijgbaar in verschillende afmontage en kleuren!

ORBEA ALMA MOUNTAINBIKE

ORBEA OIZ FULL SUSPENSION
De Orbea Oiz is geboren om veel te presteren. Deze full suspension mountaibike rijdt strak, comfortabel, stuurt scherp en is een verademing om op de fietsen. 

Disclaimer: De getoonde afbeelding kan afwijken van het artikel dat u bestelt. Alle op de website verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan zonder mededeling worden aangepast. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.