Er worden geen bestellingen verstuurd van vrijdag 18-10 t/m maandag 28-10-2019 ivm onderhoud van de online webwinkel.

Ons Whatsapp nummer is in die periode ook onbereikbaar en wordt niet beantwoord, natuurlijk zijn wij wel bereikbaar op de vaste lijn 071-7440045

ONZE FYSIEKE WINKEL IS GEWOON GEOPEND!

Foto

Superior is in onze contreien misschien nog niet zo bekend, maar wel een speler van formaat op de centrale Europese markt met een productie van ruim 300.000 fietsen per jaar. Het bedrijf werd reeds in 1996 opgericht. Ze lopen dus al even mee.
 

De collectie van Superior is met ongeveer 300 modellen omvangrijk te noemen en bestaat uit (e-)mountainbikes, racefietsen, trekkingfietsen, kinderfietsen en een dameslijn. De mountainbikes van Superior positioneren zich in het hogere segment wat ook blijkt uit de recente overname van het gehele internationale FOCUS MTB TEAM.

Vanaf seizoen 2019-2020 gaan we vol gas aan de slag met Superior. Op het moment hebben we alvast een bescheiden collectie in de winkel gezet. (we wilde niet wachten tot 2020 met deze prachtige fietsen...)

Kom langs voor meer informatie of bekijk alvast online de Superior Catalogus 2019.

Catalogus Superior Mountainbike & Racefietsen

Catalogus Superior Trekkingfietsen

UPGRADE | De collectie van Superior heeft over de hele linie een serieuze upgrade ondergaan, waarbij de afmontage op veel modellen naar een hoger en breder niveau gegaan is. ‘ALWAYS RACE’ is het centrale thema, zeker voor de sportfietsen. Voorheen paste Superior alleen maar Shimano componenten toen, maar nu is er ook een aantal modellen dat uitgerust is met SRAM X0, X2 of Eagle.

Verder zie je dat de samenwerking met DT Swiss veel hechter geworden is, want in het nieuwe modeljaar worden diverse modellen uitgerust met complete wielsets van de Zwitserse fabrikant. “De frames blijven onveranderd, want dat zijn stijve frames met een uitstekende geometrie.

BREDE PRIJSRANGE | Niet alleen de collectie van Superior is breed te noemen, ook de prijsrange is groot. Het topmodel qua prijsniveau is de mountainbike Team XF 29 Issue R. Dit een replica van de teamfiets van het MTB-Team Issue en staat voor € 6.499,- in de prijslijst. Maar de prijsrange begint al op het niveau van 400/500 euro. “Dure racefietsen en mountainbikes zijn natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Onder die top zIt een hele grote doelgroep, die geen duizenden euro’s aan een fiets kunnen of willen uitgeven. Daar zitten ook veel beginnende sporters tussen. Wij kunnen hen moeiteloos met onze collectie bedienen, want we hebben voor iedere prijsklasse interessante fietsen.

GARANTIEREGELING SUPERIOR:

Foto

We offer an extended 3-year (free of charge) and 5-year warranty (for a fee) on frames SUPERIOR.

Customers can arrange an extended 5-year warranty that is limited to the frame. This can be arranged directly in-store at an authorized Superior dealer. An extended 5-year warranty is subject to an additional charge: 50 EUR for alloy frames, or 100 EUR for carbon and full-suspension frames.


| Meer

Disclaimer: De getoonde afbeelding kan afwijken van het artikel dat u bestelt. Alle op de website verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan zonder mededeling worden aangepast. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.