**LET OP** VRIJDAGAVOND 20 SEPTEMBER VANAF 18 UUR GESLOTEN IVM PLAATSELIJKE FESTIVITEITEN. DUS EENMALIG GEEN KOOPAVOND 

Overschoenen Lycra Zwart Bike-Zone

Overschoenen zwart met Rits Bike-Zone De uit perfect aansluitend 4-way stretch stof vervaardigde Bike-Zone Lycra Overshoes zijn  door de extreme rekbaarheid van het textiel zeer strak over de fiet...

€ 39,95
€ 29,95
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden

| Meer

Overschoenen zwart met Rits Bike-Zone

De uit perfect aansluitend 4-way stretch stof vervaardigde Bike-Zone Lycra Overshoes zijn  door de extreme rekbaarheid van het textiel zeer strak over de fietsschoenen aan te trekken. Door van dit specifieke Lycra stof gebruik te maken hebben deze overschoenen een aerodynamisch maar toch bewegingsvrije pasvorm. Ook de goede ventilerende eigenschap van de stof zorgen ervoor dat de voeten steeds voldoende verlucht worden. Om ze nog gemakkelijker aan- en uit te doen zijn de Bike-Zone Lycra Overshoes achteraan van een ritssluiting voorzien.

Disclaimer: De getoonde afbeelding kan afwijken van het artikel dat u bestelt. Alle op de website verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan zonder mededeling worden aangepast. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.